DESPRE PROIECT
Generatii intregi de oameni au crescut cu povestea de succes de la Montreal a Nadiei Comaneci. Din acel moment, Nadia a fost numita “Zana de la Montreal” si a devenit un brand important si de neegalat al Romaniei. Adulti si copii, deopotriva, isi doresc sa o cunoasca pe Nadia, aceasta reprezentand un simbol al performantei si reusitei in viata. Proiectele derulate prin fundatia care ii poarta numele se bucura de sustinerea comunitatii si de expunere in mass media romaneasca si internationala.

Fundatia Nadia Comaneci deruleaza o serie de proiecte care incurajeaza performanta in domenii ca sportul, cultura, educatia. Desi ne bucuram de sprijinul mai multor companii in realizarea lor, ne-am dori sa dezvoltam si sa implementam si alte programe sociale.

Magazinul on line al Fundatiei “Nadia Comaneci”a fost gandit ca un mod de a le permite oamenilor sa-si arate admiratia fata de gimnasta favorita a Romaniei si, in acelasi timp, de a sprijini financiar proiectele desfasurate de Fundatia Nadia Comaneci. Profitul rezultat din vanzarea produselor de pe site va fi utilizat in proiectele Fundatiei Nadia Comaneci.
MAGAZIN ONLINE

Papusa Nadia

Papusa personalizata, copie fidela a Nadiei Comaneci, are o inaltime de 57 de centimetri si este realizata de Fabrica Aradeanca din Arad. Prin achizitionarea ...
93 lei
COŞ DE CUMPĂRĂTURI
Papusa Nadia
93 lei
TOTAL
93,00 lei
ACCES CONT
Email:
Parola:
Copyright 2010 - 2011 Fundaţia Nadia Comăneci. Toate drepturile rezervate.
Site realizat de: Eriso